Ontdek onze verschillende soorten boten te huur

U kunt een boot huren vanaf 50 euro per dag. Met de huurboten van uw keuze is deze prijs gewoon een voorrecht om tijd door te brengen met vrienden, familie en geliefden tijdens de vakantie.

Boot- en motorverhuur

Bootverhuur op zoet water is op dit moment in een goede positie. En als noviteit bieden de bootverhuurbedrijven tussen particulieren de PVC-boot aan. Verhuur beschikbaar voor een groep jongeren met ongeveer tien passagiers, zonder vaarbewijs, alleen met twee volwassenen aan boord en jongeren boven de 16 jaar. Het zal voor een verhuur zijn om rond het meer te gaan en plezier te hebben in het midden van het water. Voor een langere termijn huur, worden de kosten van de huur voor een periode van 7 dagen individueel onderhandeld. Uitglijdend op het zeeoppervlak, onder invloed van alleen de wind, de uitgestrekte blauwe zee en het voer.

Andere verhuurmogelijkheden

Zeilboten vormen de meerderheid van de huurschepen in dit koude seizoen. Zeilboten hebben ruime hutten en lounges, maar zijn minder praktisch onder de brug. Wij bieden ook een groot aantal eenrichtingscharterjachten aan in een hele bestemming die hiervoor gunstig is.

Zeiljachten kunnen zowel op blote voeten als met bemanning gehuurd worden. Schippers en koks kunnen ook worden gehuurd. Voor het huren van een boot zonder schipper is een geldig vaarbewijs vereist.

Je hebt ook de schepen. Er zijn verschillende soorten binnenvaartschepen, grote boten die mensen vervoeren die de stad vanuit een ander perspectief willen bezoeken. Maar u kunt een plezierboot huren op de kanalen van Frankrijk voor bijvoorbeeld 2 000 tot 6 000 euro per week en ook in het weekend. De enige voorzorgsmaatregel die u gevraagd wordt te nemen is het afsluiten van een all-risk verzekering.

Blijf verbonden tijdens het navigeren naar verre plaatsen. Internettoegang is mogelijk, zelfs op het water. De behoeften van iedereen zijn verschillend en afhankelijk van de aard van het werk.

reddingboottochtenameland.nl