Waar kun je wandelen in de Drôme?

Je wilt ontsnappen, uit je gewone leven komen. Dit is absoluut het moment om je koffers te pakken en aan een verblijf in de Drôme te beginnen. U kunt in alle gemoedsrust rusten in speciaal ontworpen instellingen voor uw ontvangst. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een verblijf op een camping Drôme Frankrijk om rustig van uw vakantie te genieten. De Drome is echter niet alleen een land van rust. Het is ook ideaal voor wandeldagen met familie of vrienden. U zult tijdens uw omweg op deze afdeling verschillende ongewone plekken ontdekken.

De beste circuits voor een betrouwbare wandeling in de Drôme

De Drôme brengt verschillende circuits samen die op u wachten. Je zult zeker vereerd zijn om te horen dat de meeste tours je leiden naar een natuurlijke omgeving vol leven.

De drie mondstukken

Voor een wandeling met een gemiddelde moeilijkheidsgraad blijft het circuit van Trois Becs een essentieel adres in de Drôme. Met een afstand van 8,99 km duurt het gemiddeld 5 uur en 20 minuten om dit circuit af te leggen. Tijdens uw wandeling heeft u een uitzonderlijk uitzicht op de Drôme-vallei en de verschillende grote dorpen Crest, Saillans en Die. U zult ook versteld staan ​​van het bos van Saou. Je moet echter voldoende water geven voor deze wandeling, omdat er geen waterpunt op dit circuit is. Overweeg ook het dragen van kwaliteitsschoenen voor uitstekend comfort tijdens uw wandeling.

La Roche Colombe

In de gemeente Saou biedt het circuit van Roche Colombe u een natuurlijke wandeling in een uitzonderlijke omgeving op enkele kilometers van uw camping Drome Frankrijk. Het werd gecreëerd in mei 2013; het meet 10,98 km, wat je 4 uur en 40 minuten laat. U moet voldoende schoon water hebben voor uw wandeling. Inderdaad, u zult geen waterpunten vinden op dit circuit.

De Grand Veymont

Wilt u het grootste deel van uw dag doorbrengen op een perfect idyllisch circuit? De Grand Veymont voldoet aan uw verwachtingen. Het is 20,21 km lang, het duurt gemiddeld 8 uur om het af te leggen. De moeilijkheidsgraad is gemiddeld, waardoor je deze wandeling met het gezin kunt doen. Je ontmoet dieren zoals de steenbok, zogen en knorrig. U zult de top van Grand Veymont ontdekken met een goed uitzicht op de Mont Aiguille. U zult ook de opkomst van de Pas de la Ville waarderen.

Ontdek andere wandelpaden in de Drôme


Piégon en het gehucht van de reuzen

Als u op zoek bent naar een vrij gemakkelijke gezinsuitstap in de Drome, kunt u op deze rekenen. Het heeft een afstand van 10,54 km en kan binnen 4 uur en 10 minuten worden afgelegd. Dus je kunt andere activiteiten doen gedurende de dag na deze wandeling. Tijdens uw wandeling zult u de ruïnes van het gehucht, de ruïnes van het oude dorp Piégon en de ruïnes van de kapel van het gehucht van reuzen beschouwen. Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​foto te maken van de Belle Vendangeuse, een monumentaal beeld.

De kapel van Saint-Médard

Wil je een heel moeilijke wandeling maken? Het circuit van de Saint-Médard-kapel is hiervoor de ideale setting. Het is een gemiddelde van 4,96 km voor 2 uur en 30 minuten lopen. Je zult landschappen ontdekken die je moeilijk kunt verlaten. Overblijfselen uit het verleden, zoals de Saint-Médard-kapel en de ruïnes van het klooster, moeten worden overwogen. Breng wat water voor deze wandeling die de moeilijkste in de regio belooft te worden. Rust jezelf uit met schoenen met uitstekende weerstand.

The Lance by the Guilles

Met familie of vrienden kunt u de tijd nemen om een ​​vriendelijke wandeling op dit circuit te maken. Voor een afstand van 14,24 km moet u deze over 6 uur en 15 minuten oversteken. Breng voor deze wandeling flessenwater en een kaart van de regio mee. Vergeet niet om wandelschoenen mee te nemen.

Het Plateau d'Ambel

Het is een van de moeilijkste circuits in Drome. Het Ambel-plateau heeft een oppervlakte van 1.231 hectare. Het wandelcircuit op dit plateau is 19,54 km lang voor een duur van 7 uur 10. U krijgt de gelegenheid om de kloven van Omblèze, de berensteen, de kliffen van Fond d'Urle en sommige te overwegen herdershutten. Je wandelt door de Tette de la Dame, de Pas de Rouisse en de Toulau-rots.

Vergeet niet om de kaart van de regio mee te nemen, want dit circuit is moeilijk. Je hebt ook water, want er is maar één waterpunt in de Ambel Farm Refuge. De kuddes worden bewaakt door honden. Als je ze tegenkomt en ze blaffen naar je toe, moet je zeker niet wegrennen. Stop gewoon en praat met ze zonder enige angst. Ze zullen je geen kwaad doen.

Les dernières publications "reddingboottochtenameland.nl"

reddingboottochtenameland.nl